duminică, 23 noiembrie 2014

Diete pentru slăbit înainte de sărbători

Am citit de curând într- revistă două diete scurte cu ajutorul cărora poți da jos câteva kilograme în timp scurt. Secretul este în salate. Salata este vedeta deoarece are darul de a topi grăsimea, ajută la eliminarea apei din organism și totodată toxinele. Salatele din legume crude iți aduc o mulțime de vitamine necesare organismului.

Salată pentru slăbit rapid:


Se recomandă varză crudă, morcov și țelină tot crude. Toate se toacă mărunt sau se rad pe răzătoare și se amestecă în cantități egale cu suc de lămâie și puțin ulei de măsline.Se adaugă câteva măsline, 1-2 linguri de porumb fiert, pătrunjel și mărar verde tocate mărunt. Se amestecă toate ingredientele (e de preferat să nu mai puneți sare, deoarece sarea reține apa în organism. Legumele au destulă sare în ele, în starea lor naturală. Limitați-vă la sucul de lămâie și piper, dacă vă place).

Pentru diversificare puteți încerca una dintre următoarele salate, pe care eu le folosesc frecvent:
Salata de varză cu mere, ţelină, nuci şi morcov
Salată exclusivistă de vară (roşii, castraveţi, pere şi nuci)
Salată de morcovi cu susan
Salată de morcovi cu ţelină


Cum este dieta?

Timp de 4 zile organizați meniul astfel:
 Dimineața:  o felie de pâine prăjită și un ou  fiert sau prăjit în foarte puțin ulei  sau
                  o banană și un pahar de suc stors în casă din grapefruit (nu din cel comercializat deoarece are o mulțime de chimicale și zahăr);

Prânz:  300 g de salată ..alegeți una din cele de mai sus ...dar atenție ..fără sare! și adăugați mărar și pătrunjel la oricare variantă de salată.

Gustare: 1 măr

Seara:    300 g de salată ..alegeți o altă combinație de salată, păstrând regula fără sare sau foarte puțină sare și cu adausul de mărar și pătrunjel.

 Cu această dietă în 4 zile slăbiți până la 3 kilograme. Nu uitați de apă 2 litri pe zi și cafea sau ceai, după preferință (dar fără zahăr).

Dieta de trei sptămâni
Dimineața o felie de pâine prăjită cu un ou (ca mai sus) sau cu brânză de vaci proaspătă dietetică,  sau iaurt

La prânz și seara începeți cu 150 g de salată, apoi mâncați orice, dar reduceți porțiile, reduceți cantitatea de făinoase și mai ales dulciurile.
Între mese doar apă și ceai. apă plată / cel puțin 2 litri pe zi. Slăbiți până la 5 kilograme.
Nu uitați! dacă vei uita să bei apă ..sigur vei mânca sau ronțăi ceva! De cele mai multe ori confundăm senzația de sete cu cea de foame  și vom mânca ceva în loc să bem apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu